Η φιλοσοφία μας

Abona

Το εστιατόριο Abona χαρακτηρίζεται για την απλή καθημερινή του κουζίνα βασισμένη σε τρία στοιχεία : τα υλικά άριστης ποιότητας, την άρτια παρασκευή τους και την δημιουργικότητα.

Η φιλοσοφία του εστιατορίου είναι απλή και ουσιαστικη. Η εμπειρία ετών , η φαντασία και το μεράκι αναζητούν απο τη φύση ότι καλύτερο αυτή προσφέρει απλόχερα κάθε εποχή ξεχωρίστά και το ολοκληρώνουν σε ένα γευστικό άψογο αποτέλεσμα με πιάτα απλά καθημερινά αυθεντικά και πλούσια σε ποιότητα. Γι΄αυτό και στο Abona αναπροσαρμοζόμαστε ανάλογα με τα διαθέσιμα υλικά. Πιάτα που παρουσιάζονται στη κλασική συνταγή τους και παρασευάζονται άψογα και με άριστης ποιότητας υλικά δίνοντας την αίσθηση ότι μοιάζουν τόσο πολύ με τα σπιτικά πιάτα του καθενός ενώ ταυτόχρονα ξυπνούν μνήμες του παρελθόντος. Πρόκειται για μια κουζίνα που παντρεύει την παραδοσιακή Ελληνική και Μεσογειακή σε ένα παιχνιδι γεύσης και προσωπικής φαντασίας.

Abona

Abona το ίδιο αλλά διαφορετικό. Νέο πρότζεκτ στην κωμόπολη των Καμένων Βούρλων που συνδυάζει οικονομικές τιμές χορταστικές μερίδες και απλά φαγητά. Η ευαισθησία μας στην σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση είναι φανερήαπο την πρώτη στιγμή που θα πάρετε το κατάλογο μας στα χέρια σας. Η συνομωσία της παρέας που βρίσκει το δικό της καταφύγιο και το επισκέπτεται ξανά και ξανά. Ένας χώρος που δεν έχει ανάγκη απο στήσιμο και προσποίηση. Είναι ένα μαγαζί της γειτονιάς που μπορεί να καθήσει κανείς όλες τις ώρες να τσιμπήσει κάτι μετά το καλοκαιρινό του μπάνιο ή να απολαύσει ένα πλήρες γεύμα, να χαλαρώσει σε ένα απο τα τραπέζια δίπλα στο κύμα να δει την παρέα του ήνα παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία προετοιμασίας ενός φαγητού καθισμένος μπροστά στην ανοιχτή κουζίνα μας.

Το Abona δημιουργήθηκε σαν αντίδοτο σε οτιδήποτε στημένο έχει να κάνει με την έξοδο για φαγητό. Ατμόσφαιρα οικεία χωρίς καμία επιτήδευση με ανθρώπους που νοιάζονται για να περνάτε καλά με τους φίλους και την παρέα σας.

Η ηθική μας ικανοποίηση
είναι το χαμόγελο ευχαρίστησης
στο πρόσωπο του κάθε επισκέπτη μας.