Το εστιατόριο μας

Εστιατοριο Abona Καμενα Βουρλα

Το εστιατόριο Abona βρίσκεται στη καρδιά των Καμένων Βούρλων εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια, όπου πρωταρχικός μας στόχος μας ήταν είναι και θα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και όχι το άμεσο κέρδος. Συνώνυμο της ποιότητας του καλού φαγητού με πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής, συνδυάζοντας την άψοξη εξυπηρέτηση και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας. Σιγά σιγά το Abona απέκτησε σταθερούς πελάτες, οι οποίοι με το πέρασμα των χρόνων έγιναν οι καλύτεροι κριτές μας και φυσικά πάνω από όλα φίλοι μας. Η προσήλωση μας επάνω στα θέλω των πελατών μας έχει γίνει πλέον μεράκι και όρεξη για συνεχή βελτίωση και προσπάθεια, με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους εσάς.

Εστιατοριο Abona Καμενα Βουρλα

Στην καρδιά των Καμένων Βούρλων με αξιοζήλευτη θέα κάτω απο το βουνό Κνημίς και με τη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων, διασχίζοντας τη κεντρική οδό των Καμένων Βούρλων συναντάμε το Abona. Μόλις 20 λεπτά απο τη πόλη της Λαμίας και 1:30 ώρα απο την Αθήνα, το Abona είναι μια στάση ένα σημείο συνάντησης περαστικών , ταξιδιωτών και ντόπιων κατοίκων που βρίσκουν την απόλυτη ηρεμία να απολαύσουν το φαγητό τους μεσημέρι και βράδυ.

Τα αυτοκίνητα περνούν απο δίπλα σου, τα σκάφη και τα φουσκωτά τα βλέπεις σε απόσταση αναπνοής και τα απολαμβάνεις. Φιγούρες μέσα στη θάλασσα απο τζετ σκι, μικρά παιδιά να παίζουν ανέμελα στην άμμο και ο ήχος απο τη χαλαρή μουσική του Abona να ακούγεται μελωδικά και να κάνει παρέα στο κοσμο που κάνει το μπάνιο του, εκείνη τη στιγμή κάνει την εμφάνιση του το ηλιοβασίλεμα.

Το προσωπικό μας

Το προσωπικό του Abona είναι στελεχωμένο απο νέα ταλαντούχα άτομα καθώς και με έμπειρους επαγγελματίες. Ένα μίγμα απο εμπειρία όρεξη για δουλειά και προσφορά καθώς και καλό χαρακτήρα. Στόχος μας είναι να επικρατεί η πειθαρχία και η οργάνωση σε συνδασμό με την καλή ατμόσφαιρα για τη σωστή λειτουργεία της κουζίνας με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των πελατών μας.

Εστιατοριο Abona Καμενα Βουρλα

ΧΡΗΣΤΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία 11 ετών στον συντονισμό την οργάνωση και παραγωγή και συνεχίζει να προσφέρει με τις γνώσεις του, την δυναμική παρουσία και τον επαγγελαμτισμό του.

Εστιατοριο Abona Καμενα Βουρλα

ΠΑΓΩΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Νέα ταλαντούχα και δυναμική παρουσία στο χώρο της κουζίνας. Η αφοσίωση της, η καθημερινή δουλειά και προσήλωση σε ότι κάνει την βοηθούν να βελτιώνεται συνεχώς. Το μέλλον της ανήκει.

ΛΙΑΠΗ ΣΟΦΙΑ

Οι γνώσεις της και η εμπειρία της πάνω στη διαχείριση και οργάνωση αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη σωστή λειτουργία του Abona.

Εστιατοριο Abona Καμενα Βουρλα

ΓΙΩΡΓΟΣ